Det er okay at sige til ens tandlæge, at det gør ondt

Nogle mennesker lider af tandlægeskræk, hvor de tænker på oplevelsen flere uger, før de har en tid og går og kører sig selv op i en spids med, hvad der nu skal ske.

Så er der dem, der kan vade ind på en klinik som http://stjerneklinik.dk/ og ikke skænke det en anderledes tanke, end hvis man er på apoteket og skulle hente medicin, eller hvis man ligefrem var nede på kanten for at hente kaffe for den sags skyld, hvor de egentlig bare venter på, det er overstået.

Og det tænker de ikke så meget på, fordi de har tandlægeskræk, men fordi de gerne vil videre i teksten og lave noget andet, som de tænker, de kunne bruge tiden mere fornuftigt på.

De fleste af os er da ikke ligefrem bange for tandlæger, men vi vil da helst alligevel gerne have en smertefri oplevelse, og selvom teknologiens udvikling har gjort, at det stort set ikke gør ondt længere, så kan man stadig få bedøvelse, hvis man ønsker dette – men det koster bare for hver indsprøjtning.

Man vil jo også gerne spare penge, men man vil heller ikke opleve et smertehelvede, og så har vi alle mennesker jo forskellige smertetærskler.

Desværre kan man også få hørt en masse skrækhistorier fra en masse mennesker både efter og før oplevelsen, som ikke gør det nemmere for den person, der skal befinde sig i tandlægestolen.

Men tror på, når vi siger, at tandlægen gerne vil have, at du få så gnidningsfri en oplevelse som muligt, der både skåner dig på helbredet, gerne skulle gavne dig, ikke gøre ondt og lide mindst mulig lommesmerte.

Dog er der ingen grund til at lege Herkules, så hvis man mærker smerte, så skal man bare sige det, så man kan få gjort noget ved det – hellere betale for det end at gå derfra med en dårlig oplevelse i bagagen.