DU påvirker skam også regnskoven!

advertorial

Nu siger du måske, efter at have læst overskriften, at det bestemt ikke kan passe, for du har for det første ingen intention om at skade nogle af verdens regnskove, og du har faktisk aldrig befundet dig i en regnskov!

Selv hvis du var sådan et sted, så er sådan en skov jo gigantisk, tæt, fyldt med dyr og planter og vel en størrelse, der ikke bliver påvirket af, at lille dig lige er på besøg.

Her skal man tænke på, at det måske ikke gør det store, man lige kigger forbi, men når en masse mennesker gør det samme, så sætter alle de aftryk en hel del.

Vi er med på, du ikke personligt vil vælte regnskoven, ødelægge den eller berøve den for sine værdier, men selv et uskyldigt besøg kan få uheldigt konsekvenser, hvis man ikke ved, hvad man laver der.

Men selv hvis man ikke er i regnskoven, så er man stadig med til at påvirke den.

regnskoven

Regnskoven bliver ramt af dine handlinger

Verden hænger sammen, og så er der sommerfugleeffekten, så når du glemmer at sortere dit affald, smide skrald på gaden eller køre i en forurenende bil, så sætter det ringe i vandet kloden rundt, som der også rammer regnskoven.

Men før du bliver helt trist og overvejer slet ikke at bevæge dig for at være på den sikre side, så er det positive heldigvis, at du kan være med til at gøre noget godt for regnskoven netop via dine handlinger!

Det handler om at gøre noget godt, og det kan netop være ved at gøre de positive ting af de emner, som vi har nævnt ovenover.

Men der er også mange andre ting, du kan gøre, og noget hjælper mere direkte end andet.

Det kan du læse meget mere bredt om på https://shop.verdensskove.org , så du kan finde ud af, hvad du kan gøre for at hjælpe regnskoven.