Brug tid på at finde den rigtige murer

Uanset om det er en murer eller en anden uddannet håndværker, er det vigtigt at starte med at finde den rigtige. Med den rigtige menes ikke nødvendigvis den billigste, men den bedste til prisen.

Ofte kan det være en dyr fornøjelse udelukkende at fokusere på prisen frem for også at have øje på kvaliteten. Omvendt skal man selvfølgelig heller ikke betale mere end nødvendigt.

Sæt derfor god tid af til at finde den rigtige. Det kan f.eks. være en murer i Holstebro. 

Kontakt mindst 3 forskellige håndværkere

Start med at kontakte mindst 3 forskellige murer og bed dem om at komme med et tilbud. Det skal være udførligt, så det er muligt at sammenligne de forskellige tilbud. 

Undersøg også hvad der står på blandt andet Trustpilot. Har tidligere kunder været glade og tilfredse eller det modsatte. Husk at tage højde for at man er mere tilbøjelig til at skrive, når man har haft en dårlig oplevelse end ved en god.

Derfor er det en god ide mere at fokusere på, om der er noget der går igen i de forskellige anmeldelser end om de er positive eller negative. Hvis flere har skrevet, at de har haft svært ved at overholde tidsplanen, vil det samme nok gøre sig gældende hos dig.

Hvis dit projekt indeholder flere forskellige håndværkere

Hvis dit projekt involverer flere forskellige faggrupper og håndværkere, kan du vælge enten at ansætte et firma, som har mange forskellige håndværkere ansat eller du kan vælge at ansætte dem hver for sig. Er det et stort projekt, kan du med fordel overveje om du skal have en entreprenør til at have ansvaret for projektet eller om du kan nøjes med at ansætte et firma. Om du vælger det ene eller det andet, kommer også an på om du selv har tid til at overvåge projektet nøje.