Luksusseng til soveværelset

advertorial

Hvem drømmer ikke om lidt ekstra luksus i hverdagen? Det kan du få med en king size seng, som giver dig masser af plads og komfort om natten. Så er der god plads, også hvis hele familien vil være der.

Hotelstemning i hverdagen

En king size seng måler som minimum 2 meter i både bredden og længden, og nogle modeller måler helt op til 220 cm på begge led. Det giver rigeligt med plads til alle. Det gælder uanset, om børnene sniger sig ind og putter i sengen med jer, eller om I bare er et par, der godt kan lide masser af plads om natten.

Med en king size seng får I den vaskeægte luksusfornemmelse, som vi kender fra hoteller og lignende, direkte ind i soveværelset. Det er både smukt, praktisk og komfortabelt at sove i en skøn king size bed. Konceptet er især kendt fra USA, men har nu også vundet indpas i det danske. 

image

Forskellige typer af king size senge

De lækre kingsize senge adskiller sig altså fra bl.a. queen size og kontinentalsengene ved den ekstra størrelse. Men inden for denne kategori, findes der forskellige typer af senge, afhængig af dine behov og ønsker.

Du kan f.eks. vælge, om du vil have en såkaldt “full cover” model eller en “sandwich” model, hvor man i den sidstnævnte kan se madrassens inddeling udvendigt. Derudover kan du vælge mellem forskellige materialer såsom fløjl og velour, der virkelig sender tankerne hen på det royale og det luksuriøse, ligesom du kan vælge mellem mange farver.

Der findes naturligvis også kingsize senge med elevation, til dig der vil kunne hæve benene og/eller hovedet om natten. Her er det muligt at hæve kun den ene side af gangen, så én af jer eksempelvis kan ligge og læse med hovedet lidt eleveret, mens den anden sover uden at have hovedet hævet.