advertorial

En veldesignet hoveddør kan være afgørende for dit hjem og ikke mindst sætter det også tonen for resten af dit hus stil. Men hvordan finder du en dør, der er det rigtige valg for dig? Nedenfor i dette indlæg får du nogle tips til, hvordan du vælger den rigtige udvendige hoveddør til dit hjem.

Størrelsen af din dør er vigtig

Sørg for, at du nøje overvejer størrelsen på din dør for at sikre, at den passer til resten af dit hus. Det skal gerne have de rette mål, så det passer med dine vinduer. Det er for at skabe symmetri. Hvis din hoveddør er for lille, kan det virke trangt og ikke så indbydende. På den anden side vil en overdimensioneret dør se malplaceret ud, hvis den passer til et hus, der er mindre end gennemsnittet.

Stilen har en betydning

Tænk på dit hus stil, når du vælger hoveddør. Hvis du f.eks. har et traditionelt hus med flotte detaljer, vil du måske vælge en mere traditionel dør. Hvis dit hus derimod har et ultra-moderne design, vil du måske vælge en slank hoveddør, der passer til stilen i dit hus.

Når du vælger en hoveddør, så skal du være opmærksom på at finde en dør, kan tåle kraftig vind og kold luft. Med det danske vejr er du aldrig sikker. Derfor skal din hoveddør kunne klare alt slags vind og vejr.

Din hoveddør skal gøre dit hus sikkert

Vælg hoveddøre, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der er robuste og holdbare. Det er meget vigtigt at have en hoveddør, der kan beskytte dig mod indbrudstyve. Når du har valgt den perfekte hoveddør til dit hjem, skal du vedligeholde den korrekt.

Den bedste måde at gøre dette på, er ved at påføre et lag træolie på overfladen hvert år eller deromkring. Ved at gøre dette forsegler og beskytter du din trædør og sikrer, at den holder sig pæn i længere tid.