Et punkteret dæk? Motorproblemer? Kørt fast i sne? Eller noget helt fjerde. Der er mange situationer, hvor du ikke selv kan få dit køretøj væk fra vejen. Derfor er det altid en god idé at have et abonnement på autohjælp. 

Kører du lastbil eller en anden type tungvogn i Ringsted? Så skal du have et specielt abonnement hos en udbyder, der rent faktisk kan få dit store og tunge køretøj af vejen. Læs med her og få mere information om tungvogne autohjælp i Ringsted

Hvis du kører galt i din lastbil eller anden tungvogn

..eller får andre problemer, der gør, at lastbilen eller f.eks. tankvognen ikke kan køre videre selv – så har du brug for en god samarbejdspartner, der forholdsvis hurtigt kan få dit tunge køretøj bugseret eller trukket fri. 

I Ringsted og omegn finder du flere firmaer, der kan hjælpe dig godt på vej. Men hvilket skal du vælge? Du kan ikke vælge et almindelig autohjælpsfirma. De har typisk ikke redskaberne til at fjerne tungvogne og bugsere dem. 

Det skal i stedet være et firma, der specialiserer sig i at bugsere tungvogne som lastbiler, busser og tankvogne. 

En autohjælpabonnement inkluderer typisk

En serviceaftale på autohjælp varierer meget fra selskab til selskab, men kan ofte inkludere følgende:

– Fritrækning af køretøjet i hele Danmark (eller et specifikt område).

– Bugsering til nærmeste eller specificeret autoværksted indenfor et bestemt antal km.

– Starthjælp når dit køretøj har motorproblemer

– Hjulskifte ved punkterede dæk

– Brændstof – hvis du kører tør 

Hvad du skal have inkluderet i din aftale, kommer an på dine behov. Det kan variere alt efter, om kørslen er privat eller til erhverv. 

Som erhvervsdrivende har du måske en hel del køretøjer. Derfor kan det godt betale sig at få lavet en god autohjælpsaftale, der dækker alle dine køretøjer, alle de steder de køres med og i tilfælde af ethvert problem, der kunne opstå.