At fjerne malingen ved gulvafslibning i Herning eller ej

Man kan have hyret nogle professionelle gulvafslibere til at stå for ens gulvafslibning i Herning, og mens man så venter på, at dagens skal oprinde, så begynder man at overveje, om man skulle fjerne farven fra gulvet forud eller ej.

For der er ikke bare tydelige spor af en gammel maling, du har også tænkt dig, at efter gulvafslibningen og den medfølgende efterbehandling, så gider du ikke male gulvet igen.

Du ønsker nemlig for det første at få gulvets naturlige farve frem, men desuden er du træt af at skulle male gulvet så mange gange, så du kan få den rette farvenuance, og hvorfor alligevel ikke bruge den anledning på at starte på en frisk med gulvet?

Men du har jo fået at vide, at det er smart at rydde rummene for al inventar, inden håndværkerne kommer ud og arbejder med gulvafslibningen, så de hurtigere kan komme i gang med at afskærme og begynde på arbejdet, end de skal starte med at gøre rent og fjerne ting fra lokalerne.

Desuden vil du jo helst gerne gøre den slags selv, så du håndterer tingene derefter, og du ved, hvor de skal stå.

Men så begynder du at overveje, om den besked også indebar, at man fjernede malingen fra gulvet først, for på den ene side ønsker du jo, at den skal væk, men omvendt har du ikke lyst til at fremstå doven og udvidende ved ikke at fjerne den af frygt for, at dette var forventeligt fra din side.

Her kan du roligt tænke på, at malingen alligevel forsvinder under gulvafslibningen, for du ville alligevel ikke kunne bevare farven, hvis du ønskede dette, når man begyndte på gulvafslibningen.

Så hvis du alligevel agter, at farven skal forsvinde, så kan du sagtens lade den side på og lade gulvafsliberne om at fjerne den.