Vejledning i klip og hårprodukter

Hvad er centralt i valget af en god frisør? Det en personlig rådgivning og individuel behandling. Det er en god idé at få dig en grundig snak med en dygtig frisør om dine ønsker – måske endda inden du bestiller den endelige tid hos frisøren. Du skal ende op med et look, der passer til dit ansigt og din stil, samt ét der klæder din hårstruktur. Alle kunder i en frisørsalon har et forskelligt udgangspunkt, og der er derfor ingen generelle løsninger. 

Find de rette hårprodukter

Det gør sig ligeledes gældende for hårprodukter, at den individuelle vejledning i disse er centralt. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til, hvilket hårprodukt der passer godt til netop dig – der skal tages højde for hårets kvalitet, strukturen, længden og din farve. DEt er derfor langt fra alle hårprodukter, der egner sig specielt godt til ens hår. En professionel frisør er i stand til at analysere din hårtype samt hovedbund, og hermed kan den helt rigtige løsning findes. Hvad er det netop dit hår har brug for? Dette kan være alt fra fugt til proteiner, og en dygtig frisør kan give dig svaret. Hermed ender du op med de produkter, der gavner netop dit hår bedst muligt.

Økologiske produkter

En anden ting, der er god at holde sig for øje i købet af hårprodukter, er hvorvidt disse har en grøn profil. Hos https://www.frisorpii.dk/ballerup/ finder du grønne, bæredygtige hårprodukter. Med grønne produkter bliver der tænkt på miljøet og social ansvarlighed under produktionen, og du får hermed hårplejeprodukter med god samvittighed. Et mærke som Aveda har naturen som kerne i produkterne, der er baserede på planter, blomster samt essentielle olier. Navnet “Aveda” stammer fra sanskrit, da Aveda har rødder i den traditionelle, indiske helsetradition – “al viden” betyder ordet. Ønsket er at forene skønhed og bæredygtig i produkterne.