advertorial

Skal familiens gamle bil skiftes ud, eller skal der et ekstra sæt hjul i garagen eller carporten? Så bør du overveje at investere i en Opel. Opel er kendetegnet ved solid kvalitet, et flot design og sikkerhed der er helt i top.

Du går altid helt galt i byen med en Opel hvis du er i markedet efter state of the art teknologi og de bedste køre egenskaber. Og skulle dit husholdnings budget ikke helt række til en fabriksny model kan du altid finde en brugt én af slagsen.

Hvor kan jeg finde en god brugt Opel i Brøndby?

Hvis du leder efter en autoriseret brugtvogns forhandler sydvest for hovedstaden, nærmere betegnet på den københavnske vestegn, kan du finde hvad du søger hos Bilhuset Frederiksen A/S. Bilhuset Frederiksen A/S har til huse i Brøndby og har igennem mange år forsynet glade bilkøbere fra hele Storkøbenhavn med gode, brugte biler i fin og køreklar stand.

opel

Hos Bilhuset Frederiksen A/S finder du altid et stort udvalg af Opel modeller fra flere forskellige årgange. Du er altid garanteret en Opel i top kvalitet når du finder den hos Bilhuset Frederiksen A/S. Og du kan roligt regne med at de dygtige medarbejdere vil gøre deres ypperste for at finde den helt rigtige bil til dig.

Når du vælger at købe din Opel hos Bilhuset Frederiksen A/S kan du samtidig nyde godt at det til bilhuset hørende autoværksted. Bilhuset Frederiksen A/S er autoriseret Opel værksted. Det betyder at samtlige mekanikere og service teknikere er Opel eksperter, og altid vil give din Opel en behandling som er lige efter bogen uanset om det drejer dig om service eller reparation. Og med en favorabel service aftale hos Bilhuset Frederiksen A/S er du altid garanteret fine fordele i hverdagen.

Du kan læse mere, og tage kontakt til din lokale automekaniker, via hjemmesiden https://www.bh-f.dk/opel.