CTS anlæg – hvad er det helt præcist?

Som virksomhed kan der være stor sandsynlighed for, at du kommer til at stifte bekendtskab med et CTS anlæg. Fordelene kan nemlig være mange ved, at du får et sådant anlæg installeret. Men før vi kommer dertil, så lad os kigge på, hvad det overhovedet er. 

Hvad er et CTS anlæg? 

Først og fremmest så står CTS for Central Tilstandskontrol og Styring. For at gøre det endnu mere specifikt, hvad det vil sige, så er det et system, hvor der både kan overvåges og styres de mange forskellige energiprocesser, der er. Det gælder f.eks. den belysning, der er. 

Som du måske kan forestille dig, så kan der være rigtig mange ting at holde styr på i en virksomhed. Det skyldes i den grad også, at der er mange mennesker, som hver dag bruger de forskellige lokaler m.m. Derfor kan det også blive ekstra svært at styre, hvad tilstanden er i de enkelte lokaler. Er der lys tændt, hvor det ikke er nødvendigt? Kører varmen unødvendigt højt et sted? Eller er der måske brug for at sætte gang i ventilationen et sted? 

For at samle op, så kan der kontrollere, styres og overvåges både varme, belysning, ventilation men også adgangskontrol og tyverialarm fra et og samme system. Dit personale behøver derfor ikke gå fysisk rundt og tjekke de enkelte rum, da alt kan ses fra en computer, tablet eller mobil. 

Fordelene ved et CTS anlæg

Fordelene er mange, når der kommer til at anskaffe sig et CTS anlæg. For det første bliver det nemmere at styre energiforbruget i en virksomhed, hvilket ellers kan være svært, hvis der er tale om mange bygninger m.m. 

Med et CTS anlæg har du også rigtig god mulighed for at spare penge, da du nemmere kan se, om der er tændt for ting, som ikke er nødvendige: https://ctsgruppen.dk/.