Pernille Corydon er en dansk smykkedesigner, som har stor succes med alle sine smykkekollektioner. Hendes smykker bliver købt af både unge og ældre kvinder. Hendes smykker er perfekte til både hverdag, fest – ja, alle anledninger. Læs med her og få inspiration til hvordan du kan bruge dine Pernille Corydon smykker. 

Mulighederne er mange med netop Pernille Corydons designs. Det er de blandt andet fordi smykkerne er enkle, stilrene og detaljerede i design. Se et stort udvalg af Pernille Corydon smykker lige her: https://www.fangels.dk/maerker/pernille-corydon.html. Du kan derfor bruge dem med mange andre typer af smykker. I dag er det bestemt populært at sammensætte flere smykker på en gang. Jo flere smykker, jo bedre.

Du har sikkert set at man gerne skal have 3-4 halskæder på eller 2-3 øreringe i. Det ses også med armbånd. Det er super populært at have lag-på-lag på, når det kommer til smykke styling. Her er Pernille Corydon smykker også gode, fordi hun både laver enkle smykker og mere rustikke smykker. Du kan altså mikse med enkle og rå, så det giver det perfekte look. 

Find nogle stilrene smykker du altid kan have på

Hvis du køber nogle enkle halskæder, armbånd og øreringe, så behøver du faktisk aldrig at tage dem af. Du kan altid slippe afsted med en simpel halskæde eller tynde armbånd. Det er også super fint blot at have et enkelt tyndt armbånd på. Det giver det samlede look et feminint udtryk, uden at være for meget. 

I dag er der også mange kvinder som hopper i simple jeans og en T-shirt, men så topper outfittet op med 2-3 halskæder og et par fine øreringe. Det gør hele dette tomboy look lidt mere feminint, hvilket gør at det kan passe til mange anledninger. 

Hvis du investerer i en række smykker som er enkle, så bliver det garanteret også dine go-to smykker, fordi du ved at du altid ville kunne have dem på til hvilket slags outfit og anledning. Hvis du især er typen, der ikke går frygtelig meget op i tøj og smykker, så er det helt bestemt en god idé at ty til smykker, som du altid kan “regne” med.