Organiske og raffinerede bordlamper fra Flos

Er du i markedet efter en eller flere lækre bordlamper til dit designer hjem, kan du med fordel kigge efter de kendte lampedesignere. En designer lampe er en investering – de kan muligvis ligge lidt højere rent prismæssigt end ordinære lamper, men til gengæld får du et behageligt lys fra en lampe, hvor der ikke er gået på kompromis med den høje kvalitet, hverken når det kommer til formgivningen eller de materialer, som er anvendt i fremstillingen. Mange lampe producenter har valgt at alliere sig med kendte og velansete designere, som har speciale inden for lampe design, og kan således fremstille smukke og funktionelle lamper, som udnytter lyset fra moderne lyskilder optimalt. Så en designer lampe er, med andre ord, alle pengene værd.

Glo-ball bordlamper fra Flos – ægte moderne klassikere

Et brand, som de fleste kan nikke genkendende til, når de hører navnet, er italienske Flos. Denne kendte lampe producent har gennem årtier fremstillet designer lamper i højeste kvalitet. Og Glo-ball serien er ingen undtagelse. Den smukke serie i det velkendte, organiske design tæller såvel bordlamper som loftlamper, pendler, væglamper og gulvlamper, og er især kendetegnet ved ist utroligt blide og behagelige skær, som fremkommer, når lyskildens stråler blødes op i den matslebne glasskærm. Med en Glo-ball bordlampe fra Flos, designet af Jasper Morrison, går du aldrig galt i byen, når det handler om at skabe en hyggelig, varm og indbydende atmosfære.

Find Glo-ball bordlampen fra Flos hos andlight.dk – det betaler sig

Andlight.dk fører et bredt udvalg af designer lamper fra danske og internationale producenter, herunder Flos. Derfor kan du selvfølgelig også finde den lækre Glo-ball bordlampe fra Flos i flere størrelser i den online shop på andlight.dk – og til væsentligt billigere priser, end du ville kunne finde den til i en fysisk butik. Se hele udvalget af designer lamper fra Flos og andre brands på andlight.dk