Sådan låser man biler på den bedste måde

De bedste sikringer til, at der ikke bliver indbrud i ens bil, eller at nogle tyveknægte ligefrem tager ens bil og stjæler den, er blandt andet at lave sikkerhedsforanstaltninger, der gør, at de kan virke afskrækkende.

Så tænker du måske, at det skal være nogle censorer, der begynder at hyle på, når man rokker lidt for meget ved bilen, uden den er blevet låst op.
Problemet er, at den slags nok virkede godt nok i sin tid, og måske kan det også skræmme nogle tyve væk, men det er gået hen og blevet vanligt, at det sker.

For hvordan reagerer du selv, når du hører en bil hyle?

Der skal meget til, før man kigger i den retning, hvor larmen kommer fra, for man tror med det samme, at der er tale om en fejl, og især når det sker om natten, hvor tyvene slår til, bliver man mere irriteret over larmen, end at man tænker, at der er en forbryder på spil.

Det sikreste er faktisk, hvis man bruger en kombination af måske flere låse og sindrige systemer og tager sig sine egne forholdsregler, så man på den måde kan afskrække tyven på forhånd.

Dette kan man blandt andet gøre ved, at man har både en alarm i bilen, der blinker, og så man har en lås på selve bilen, der fungerer på forskellige måder. På den måde gør man det besværlige for tyven at komme ind på bilen, så vedkommende gerne skal opgive dette.

Andre smarte ting, man derudover kan gøre, er at parkere bilen i belyste områder og gerne steder, hvor der er kontrollerende P-vagter. Normalt er vi ikke glade for parkeringsvagter, men de patruljerer jo også at holde tyve væk.

Dæk også værdigenstande til i bilen, så der ikke umiddelbart ser ud til, at der er noget af værdi at røve i den – eller tage tingene med.

Anskaf dig en ny bil ved at købe den på Biltorvet.dk.