Følger der en gulvafhøvling med den bedste gulvafslibning?

Du er blevet lovet den bedste gulvafslibning, og noget tyder da også på, at det er det, der kommer til at ske.

Men før man kan begynde på gulvafslibningen, så skal der udføres en gulvafhøvling først, for ellers får du ikke noget ud af den gulvafslibning.

Problemet er bare, at det havde du ikke lige kalkuleret med, men derfor gør det bare opgaven mere presserende, at man skal have lavet en gulvafhøvling først, så du kan næsten ikke bakke ud af projektet nu.

Men så er det måske her, at du forhører dig ad, om det ikke er noget, som du kan få med i prisen eller i hvert fald en del afslag i prisen for.

Der er ingen garanti for, at det vil lykkes, men hvis fagmanden allerede er kommet ud til dig, så er det jo lidt spildtid, hvis man ikke også får noget fra hånden her, så man kan lige så godt forhandle lidt.

Måske kan man få andet med til den bedste gulvafslibning?

Hvis nu det ikke er til at forhandle sig til, at man kan få den gulvafhøvling med, så kan man måske få andet med i aftalen.

Det kan være noget samlet rabat eller lidt rabat på gulvafslibningen; eller også kan rabatten eller en gratis ydelse være, når der skal ses på efterbehandlingen, som også er lidt svær at komme udenom.

Når nu gulvet ligefrem er så medtaget, at en gulvafhøvling er nødvendig forud, så kan man lige så godt få ordnet gulvet godt nok med det samme, hvis der er tid til det – ellers må man aftale over flere omgange – selvom pengene måske ikke lige var afsat til dette.

Men så står man trods alt ikke med et halvt projekt mellem hænderne; så man kan lige så godt presse citronen og se, hvor meget man kan få med her.