Lad dit loakle autoværksted hjælpe dig med din bil

Har du bil – og er du bosiddende i det midt- eller østjyske, nærmere betegnet Skanderborg og omegn? Så kan du med fordel vælge Lindgaard Auto som det autoværksted som skal servicere og reparere din bil.

Hvem er Lindgaard Auto?

Lindgaard Auto er et på én og samme tid moderne og hyggeligt autoværksted med central og nemt tilgængelig beliggenhed på Gammel Horsensvej mellemskaderborg og Odder.

Lindgaard Auto tilbyder alle de gængse service og reparations ydelser du som bil ejer kan få brug for. Hos Lindgaard Auto kan du således få hjælp til udretning af buler og skrammer samt udbedring af skader på lakken af bilens karosseri. Du kan få kyndig assistance til diverse udskiftninger af eksempelvis viskerblade eller autopærer. Lindgaard Auto er fuldt ud kvalificerede til at skifte dine ruder, skulle der være opstået et stenslag.

Du desuden kan vælge at indgå en fast service aftale med Lindgaard Auto hvilket giver dig adgang til en lang række fordele, blandt andet rabatter og gratis hjælp ved dækskift. Og så hjælper Lindgaard Auto gerne med vurdering og udbedring af forsikrings skader af alle typer og omfang.

Hvorfor skal jeg vælge Lindgaard Auto som mit autoværksted i Skanderborg?

Lindgaard Auto er blandt de mere velrenommerede autoværksteder i Skanderborg og omegn. Dette skyldes ikke mindst det høje service niveau og kundevenlige attitude hos værkstedet.

Hos Lindgaard Auto finder du en veloplagt og engageret stab bestående af dygtige og veluddannede automekanikere, lærlinge, elever og service teknikere. Samtlige medarbejdere hos Lindgaard Auto nærere en stor passion for deres arbejde og besidder en høj grad af faglig stolthed og håndværksmæssig integritet. Dette betyder at alle former for service ydelser og auto reparation vil blive udført med såvel teknisk snilde og et solidt håndelag som med omhu og præcision.

Du kan læse mere om Lindgaard Auto på værkstedets hjemmeside lindgaardauto.dk.