Markedet for produkter til dit hår er kæmpestort, og det kan være noget af en jungle at navigere i! Der findes tusindvis; der findes elendige, der finde middelmådige, der findes gode – og så findes der Kerastase! Dette parisiske mærke befinder sig i egen liga, og faste forbruger verden over er enige. Du kender måske produktserien fra din egen professionelle frisør? Sandsynligvis, for det er faktisk et af de mærker, der helst anvendes indenfor faget.

Virksomheden oprettedes i 1964, og produktnavnet er et synonym med hverdagsluksus, og noget af det bedste ved mærket er, at der findes et hav af produktserie – det vil altså sige, at du lige meget hvilken type hår du har – og medfølgende, hvilke behov du har – kan finde dit match fra mærket.

Nogle af de serier, der kan nævnes er eksempelvis Nutritive, Cristalliste og Discipline. Hvis det er for svært at vælge, så burde du prøve en af de skønne shampoos – men pas på, det er afhængighedsskabende! De er nemlig i særklasse, og dit hår bliver på kort tid livfuldt og skinnende. Hvis du går skridtet videre og bruger din shampoo i kombination med en hårkur vil resultatet være til at tabe pusten over – og det er ikke varm luft! Er du blevet en rigtig kvinde, så kunne du for eksempel prøve linjen “Age Premium”. Har dit hår en vis længde? Så er det “Cristalliste”, du skal vælge. Kunne dit hår godt bruge lidt mere fylde og volumen, så grib fat i “Densifique”. Hvis du er mand, så fortvivl ej – Kerastase har selvfølgelig også produkter til mænd.

Tænk over det er kort sekund – håret er noget af det allerførste, man lægger mærke til hos et andet menneske. Og hvis du lader dit valg falde på produkterne fra Kerastase, så vil du med garanti efterlade et suverænt førstehåndsindtryk!